Hoppa till sidans innehåll

Kraftverket


Träningen
(Allmänt) Kraftverket är medlem i Svenska riksidrottsförbundet och vi erbjuder träning i sport ju-jutsu och brazilian ju-jutsu. Vi är glada att kunna välkomna dig som är barn eller vuxen, nybörjare eller erfaren. Har du annan kampsportsbakgrund får du genast nytta av din kunskap i träningen hos oss. Besök gärna stilens officiella hemsida för mer information (www.dynamixfighting.com).

Historik

Klubben startades i december 1998 och registrerades under namnet "IF Kraftverkets Ju-jutsu Akademi" hos riksidrottsförbundet i januari 1999. Namnet Kraftverket togs för att göra reklam för "ungdomshuset Kraftverket" som härbärgerade oss vår första termin. Ungdomshuset lades ner men vi består. De första åren bedrevs verksamheten i trånga källarlokaler men  från december 2003 hade vi en egen träningslokal i Fyrishovs idrottscenter.

Sommaren 2011 flyttade vi från Fyrishov till Hildur Ottelinsgatan 6 där vi fortfarande huserar.

 

Tävlingsrutin
. Kraftverket har etablerat sig som en av Sveriges mest meriterade klubbar. Klubben blev bästa klubb på SM 1999, 2000, 2001 och näst bästa klubb 2002. Klubben har 7 medlemmar som vunnit SM en eller flera gånger. Fem av medlemmarna har haft landslagsuppdrag. Mest meriterade är Anna Dimberg och Jennie Brolin med massor av internationella medaljer och flera EM- och VM-guld. Jennie tog sitt senaste VM-silver i november 2014.

 Det är dock viktigt att poängtera att man är lika välkommen om man inte har tävlingsambitioner. Majoriteten av klubbens medlemmar tävlar inte.

 

Instruktörerna
På alla Sport ju-jutsu passen finns minst en utbildad instruktör. Många av instruktörerna har mer än 10 års erfarenhet. Instruktörerna har gedigna kunskaper i Ju-jutsu, judo och karate. Vi vill ge individuella instruktioner eftersom alla har olika förutsättningar och olika kroppar.

 

I MMA har vi två utbildade instruktörer och även med i Svenska MMA förbundet.

Uppdaterad: 12 JAN 2015 19:00

11_banner2_250x120

Julträning och terminsstart v3 2018

Nu efter graderingen är ord schema vilande för barnen. Välkomna på en familjetäning på annandagen kl 11:00-12:30. Barngrupperna startar med sitt vanliga schema v3 2018.

Intag hela terminen i vuxengrupperna!

Är du i Uppsala på besök eller har vägarna förbi? Tveka inte att komma förbi och hälsa på, för ett träningspass eller två!  Här hittar du oss! Ingång källarlokal på baksidan.

Postadress:
IF Kraftverket Ju-Jutsuakademi - Budo och Kampsport
Magnus L Wallander, Gottlandsredan 104
75754 Uppsala

Besöksadress:
Hildur Ottelinsgatan 6, Hildur Ottelinsgatan 6
75231 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info