Hoppa till sidans innehåll

Kraftverket


Träningen
Kraftverket är medlem i Svenska riksidrottsförbundet och vi erbjuder träning i sport ju-jutsu för barn och ungdomar, brazilian ju-jutsu, även MMA och kick/thai boxning.
Vi är glada att kunna välkomna dig som är barn eller vuxen, nybörjare eller erfaren. Har du annan kampsportsbakgrund får du genast nytta av din kunskap i träningen hos oss. Besök gärna stilens officiella hemsida för mer information (www.dynamixfighting.com).

Historik

Klubben startades i december 1998 och registrerades under namnet "IF Kraftverkets Ju-jutsu Akademi" hos riksidrottsförbundet i januari 1999. Namnet Kraftverket togs för att göra reklam för "ungdomshuset Kraftverket" som härbärgerade oss vår första termin. Ungdomshuset lades ner men vi består. De första åren bedrevs verksamheten i trånga källarlokaler men från december 2003 hade vi en egen träningslokal i Fyrishovs idrottscenter.

Sommaren 2011 flyttade vi från Fyrishov till Hildur Ottelinsgatan 6 där vi fortfarande huserar.


Tävlingsrutin
Kraftverket har etablerat sig som en av Sveriges mest meriterade klubbar. Klubben blev bästa klubb på SM 1999, 2000, 2001 och näst bästa klubb 2002. Klubben har 7 medlemmar som vunnit SM en eller flera gånger. Fem av medlemmarna har haft landslagsuppdrag. Mest meriterade är Anna Dimberg och Jennie Brolin med massor av internationella medaljer och flera EM- och VM-guld. Jennie tog sitt senaste VM-silver i november 2014.

Det är dock viktigt att poängtera att man är lika välkommen om man inte har tävlingsambitioner. Majoriteten av klubbens medlemmar tävlar inte.


Instruktörerna
På alla Sport ju-jutsu passen finns minst en utbildad instruktör. Många av instruktörerna har mer än 10 års erfarenhet. Instruktörerna har gedigna kunskaper i Ju-jutsu, judo och karate. Vi vill ge individuella instruktioner eftersom alla har olika förutsättningar och olika kroppar.
I MMA har vi 3 utbildade instruktörer och även med i Svenska MMA förbundet.

Uppdaterad: 12 JAN 2015 19:00

11_banner2_250x120

Julträning och terminsstart v3 2018

Nu efter graderingen är ord schema vilande för barnen. Välkomna på en familjetäning på annandagen kl 11:00-12:30. Barngrupperna startar med sitt vanliga schema v3 2018.

Intag hela terminen i vuxengrupperna!

Är du i Uppsala på besök eller har vägarna förbi? Tveka inte att komma förbi och hälsa på, för ett träningspass eller två!  Här hittar du oss! Ingång källarlokal på baksidan.

Postadress:
IF Kraftverket Ju-Jutsuakademi - Budo och Kampsport
Magnus L Wallander, Gottlandsredan 104
75754 Uppsala

Besöksadress:
Hildur Ottelinsgatan 6, Hildur Ottelinsgatan 6
75231 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info